Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin’in Yaptırdığı Son Müdahale İle Görenleri Şaşırttı!

‘Adını Feriha Koydum’ tartışmasız 2010’lu yılların en çok izlenen dizilerinden biriydi. Feriha ve Emir’in gelgitli aşkını izlerken çoğu zaman kaptırıp gidiyorduk hatırlarsanız. Dizide onların yanı sıra hiç unutamadığımız bir karakter daha vardı. Emir’e takıntılı, psikolojik rahatsızlıklar yaşayan Cansu. Yıllar geçti ama biz Cansu’yu ve yaptıklarını bir türlü unutamadık. İşte şimdi o Cansu’nun son halini görünce tanıyamacaksınız. 

İşte detaylar ?

“Adını Feriha Koydum” 2011-2012 yıllarında hepimizin bir bölüm de olsa çılgınca izlediği dizilerden bir tanesiydi biliyorsunuz ki…

Dizide Emir ve Feriha’dan ziyade öyle bir karakter vardı ki Emir’e olan takıntısı ve çifti ayırmak için çevirdiği dolaplarla akıllarımıza kazındı.

Dizide Cansu karakterine hayat veren Sedef Şahin’in o başarılı oyuncuğu yıllar geçse de unutulmadı.

Sedef Şahin, daha sonralarda başka yapımlarda yer alsa da onu bir daha ekranlarda göremedik ne yazık ki.

Sedef Şahin, ekranlarda olmadığı bu süre zarfında geçirdiği değişim ile hepimize kısa süreli bir şok yaşattı diyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Sedef Şahin, özellikle dudağına yeni yaptırdığı işlemlerin fazlalığı ve değişimi ile oldukça dikkat çekti.

Bu değişimi ile bambaşka bir insana dönüşen Şahin, sık sık gelen “Çok değişmişsin.” yorumlarından da son derece rahatsız olduğunu dile getiriyor.

Güzel oyuncu yorumlar karşısındaki rahatsızlığını “Aynada ben kendime baktığım zaman da mutlu olmak istiyorum. Kendim için de bakıyorum aslında kendime. Göz kapağımı da aldırdım bunu da açık yüreklilikle söyledim. 10-15 senede bir benim aldırmam gerekiyor zaten. Şimdi buradan niye vuruyorsunuz ki beni?” şeklinde dile getirdi.

Siz Sedef Şahin’in bu yeni işlemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir