Ünlü rapiçi Puff Daddy hakkındaki cinsel taciz davasının reddini istedi

Müzik dünyası, ünlü rapçi Puff Daddy (P. Diddy, Puffy, Sean John Combs) hakkındaki cinsel taciz suçlamalarıyla adeta alt üst oldu. Önce eski sevgilisi Cassie tarafından tacizle suçlanan Diddy, Cassie ile anlaşarak bu suçlamaların üstünü kapatsa da birbiri ardına farklı kadınların ve bir erkek yapımcının iddialarıyla yeniden gündeme geldi.

Ancak Puff Daddy’den yeni bir atak geldi. Sean “Diddy” Combs, Jane Doe’nun kendisine karşı açtığı cinsel taciz davasının reddedilmesini istiyor. Rapçi, şikayeti reddetmek için başvuruda bulundu ve Doe’nun dava ettiği kanunun zamanaşımı süresinin dolduğunu savundu.

Combs, avukatları aracılığıyla, davanın iddia edilen saldırı dışında ayrıntılar içermediği konusunda da ısrar etti.

Combs’un şikayetinde şu ifadelere yer veriliyor:

“Davacı, iddia edilen olayın yılın hangi günü veya saatinde meydana geldiğini iddia edemiyor, ancak mucizevi bir şekilde en önemli ayrıntıları belirli bir şekilde hatırladığını iddia ediyor. Bu davanın şimdi reddedilmesi gerekiyor.”

Doe, Combs’un eski kız arkadaşı Cassie tarafından açılan tecavüz ve taciz davasını sonuçlandırmasından kısa bir süre sonra, 2003 yılında 17 yaşındayken kendisinin seks ticaretinde kullanıldığını ve toplu tecavüze uğradığını iddia ederek davasını Aralık 2023’te açtı.

Doe, Combs’un Bad Boy Entertainment plak şirketinin eski başkanı Harve Pierre ile Detroit’teki bir gece kulübünde tanıştığını iddia etti. İddiaya göre Pierre ona ateşli olduğunu ve Combs’un onunla tanışmak istediğini söyledi.

Pierre daha sonra Combs’u aradı ve Doe’yu yapımcıyla telefonda görüştürdü, Pierre ile birlikte New York’a uçması gerektiğini söyledi. Kabul etti; ancak, uçağa binmeden önce kokain içen Pierre’e oral seks yapmaya zorlandığını iddia etti.

İndikten sonra Doe, Combs’un kayıt stüdyosuna götürüldüğünü ve burada Combs, Pierre ve üçüncü bir saldırgan tarafından kendisine uyuşturucu ve alkol verildiğini iddia etti. Şikayette, “Bayan Doe stüdyodayken sırasıyla Bay Combs, üçüncü saldırgan ve Bay Pierre tarafından toplu tecavüze uğradı” denildi.

Doe’nun dosyasında tecavüze uğradığı gece Combs’la birlikte Combs’un New York City stüdyosunda olduğuna dair çeşitli fotoğraflar da yer alıyor.

Combs’a benzer iddialar nedeniyle üç kadın ve bir erkek tarafından daha dava açıldı, kendisi ise bu iddiaların hepsini şiddetle reddetti. Mart ayında hem Los Angeles hem de Miami’deki evleri Ulusal Güvenlik tarafından basıldı. Ancak herhangi bir suçla itham edilmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir